Giv liv til den fransksprogede litteratur i Danmark!

Vores selskab har i ti år arbejdet på at præsentere levende fransksproget litteratur i Danmark, og det er blevet til mange fine og intense oplevelser med forfattere i Aarhus, København og Odense (se http://siteslc.dk/10-aar-levende-litteratur-mellem-fransk-dansk/). Den 24. juni i år udgav Hans Peter Lund og jeg selv selskabets tredje dobbelt-sprogede bog med titlen Poetiske rum / Espaces poétiques. Vi havde planlangt at lancere bogen i selskab med de ti forfattere ved et tre-dages program under LiteratureXchange i Aarhus. Men den plan måtte desværre udskydes til 2021.

Hjemmesiden med artikler podcasts m.m.

Endnu en af vores planer består i at udbygge hjemmesiden med flere podcasts, anmeldelser og artikler. For alle der gerne vil følge med, er det en god idé at tilmelde sig vores nyhedsbrev på http://siteslc.dk/nyhedsbrev/. Man kan også følge med på vores Facebook-profil, der p.t. har 433 følgere. Her og nu kan vi bl.a. anbefale jer tre nye udgivelser på vores hjemmeside: 1. Carsten Sestofts anmeldelse af Virginie Despentes trilogi Vernon Subutex (oversat af Mette Olesen; Tiderne Skifter); 2. Benoît Petits artikel om romanen Daewoo af François Bon samt Anne-Christine Nüchel Dittmanns anmeldelse af Sylvie Bocquis En pige som hende (oversat af Hans Peter Lund, Forlaget Etcetera)

Bliv medlem (igen)!

Som I nok har regnet ud, har Corona-situationen stillet sig i vejen for arrangementer i 2020. Vi vil alligevel appellere til alle om at støtte op om SLC her og nu gennem en ny kontingentindbetaling, Det er en forudsætning for, at vi kan komme videre og planlægge vores nye arrangementer, ikke mindst vores deltagelse i LiteratureXchange 2021. Som bekendt giver medlemskabet gratis adgang til vores arrangementer, hvor der som regel serveres et glas.

For dem, der ønsker at blive medlem af SLC, kan indmelding ske her på hjemmesiden via fanen “Information”: ‘Meld dig ind’.

 

På vegne af bestyrelsen,

Steen Bille Jørgensen.

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail